مقالات

روش های تقویت مو پس از کاشت

تقویت مو پس از کاشت

انجام یک عمل زیبایی زمانی رضایت‌خاطر و ثمره خوبی خواهد داشت که نکات و توصیه‌های مربوط به آن را رعایت کنیم. اینکه چگونه بعد از کاشت مو ، موهای کاشته شده را تقویت کنیم یکی از پرتکرارترین سئوالاتی بوده که مراجعان میپرسند. ما در این مقاله قصد داریم به روش های تقویت مو پس از کاشت بپردازیم با سل تک بیوژن همراه باشید.

تقویت موها بعد از کاشت مو

مراقبت از موهای پیوند در روزهای بعد از عمل کاشت مو حتی در دراز مدت از اهمیت ویژه ای برخوردار است، به ویژه با توجه به حساسیتی که درمان می تواند ایجاد کند. مراقبت صحیح از موها در این دوران نه تنها خطر ابتلا به عوارض را کاهش می دهد، در نتیجه احتمال نتایج موفقیت آمیز را افزایش می دهد و باعث رشد سریع و باکیفیت و تقویت مو می شود. بعد از اینکه کاشت مو انجام شد، ممکن است شش ماه طول بکشد تا رشد موهای جدید را مشاهده کنید، همچنین موهایی که پیوند شده اند به احتمال زیاد نازک هستند و برای تقویت و رسیدن به ضخامت و تراکم دلخواه به زمان نیاز دارند.

علاوه بر اینکه ژنتیک و شرایط جسمانی در حفظ رشد سالم مو نقش دارد، بسیاری از عوامل دیگر نیز در این امر نقش دارند که مهمترین آنها که در تقویت موها بعد از کاشت مو اهمیت دارند در ادامه شرح داده می شوند:

رژیم غذایی سالم برای تقویت مو پس از کاشت مو

اینکه بعد از کاشت مو چه چیزهایی بخوریم به طور مستقیم بر روی فولیکول های مویی که به تازگی کاشته شده اند تأثیر خواهند داشت. پیروی از یک رژیم غذایی سالم و سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها و پروتئین ها می تواند به تقویت و رشد سریعتر موها کمک کند. به عنوان مثال خوردن غذاهایی که غنی از پروتئین هستند مانند سویا، عدس، ماهی تن و تخم مرغ می توانند باعث تقویت موها و تشویق رشد شوند. مرکبات، توت فرنگی و فلفل قرمز نیز پر از ویتامین C هستند که تولید کلاژن را تقویت کرده و برای مو و پوست مفید هستند. همچنین، نان های بلغور جو دوسر و گندم بسیار فیبر دار و غنی از اسیدهای چرب اشباع نشده چندگانه (PUFA) هستند که به تحریک کننده رشد مو معروف هستند.

نوشیدن آب کافی بعد از کاشت مو

کمبود آب بدن می تواند منجر به خشکی و شکنندگی مو شود در نتیجه به راحتی خرد شده و رشد آن بسیار کندتر صورت می گیرد. به همین دلیل است که نوشیدن آب کافی (روزانه تا 2 لیتر) نه تنها برای تقویت موهای کاشته شده، بلکه برای سلامت کلی شما مهم است. هیدارته بودن بدن همچنین کمک می کند بیماری های احتمالی ناشی از باکتری ها با دفع سموم از طریق ادرار از بین برود.

مصرف دارو برای تقویت مو بعد از کاشت مو

در حال حاضر به لطف پیشرفت تکنولوژی، روش‌های نوینی برای پیوند مو به کار گرفته می­‌شوند که نسبت به روش‌های قدیمی کم تهاجمی‌تر هستند. این روش‌ها زخم‌های بسیار ریز و سطحی ایجاد می‌کنند که دوره‌ چند روزه‌ای برای ترمیم نیاز دارند. در طول دوره‌ نقاهت، مصرف داروهای تقویتی به ترمیم سریع‌­تر جراحت‌ها کمک می‌کند.

برای اطلاع از لیست داروهای مورد نیاز باید با پزشک خود مشورت کنید. مصرف آنتی بیوتیک‌ها برای پیشگیری از بروز هرگونه عفونت پس از کاشت توسط پزشک تجویز می‌شود. مصرف قطره یا قرص ماینوکسیدیل سبب تقویت موها پس از کاشت خواهد شد. در این دوران از مصرف داروهای رقیق‌کننده‌ خون پرهیز کنید. در نهایت هرگونه مصرف دارویی را پیش از کاشت موی طبیعی با پزشک خود در میان بگذارید.

روش های تقویت مو پس از کاشت

بیوتین بعد از کاشت مو

طبق توصیه ی پزشکان، بهتر است که تا حدود ۶ ماه بعد از کاشت مو، قرص بیوتین به همراه دیگر مکمل‌های تقویت کننده مو مصرف شود. قرص بیوتین، همان ویتامین ب ۷ است. این ماده، موها را دربرابر ریزش، تقویت می‌کند و سبب می‌شود تا موها رشد سریع‌تری داشته باشند.

ویتامین k قبل از پیوند مو

ویتامین K یکی از ویتامین‌های مهم برای حفظ سلامتی و تقویت کردن موها است. استفاده از این ویتامین قبل از کاشتن مو، به دلیل خاصیت ضد التهابی و ضد قارچی که دارد، می‌تواند به عنوان یک روش موثر جهت افزایش قدرت ریشه‌های مو و تقویت موهای ضعیف و شکننده عمل کند.

همچنین، ویتامین K می‌تواند موجب بهبود عملکرد پروتئین‌های موجود در موها شود و در نهایت موهایی سالم و قوی ایجاد کند. معمولاً توصیه بر این است که برای کاهش بروز خونریزی حین ایمپلنت، ویتامین K را به میزان ۵۰ تا ۸۰ میکروگرم در روز از پنج روز قبل از عمل و تا دو روز بعد از آن ادامه داد. با این حال، قبل از مصرف ویتامین K یا هر گونه مکمل دیگر، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که این دارو تداخلی با داروهای دیگر که ممکن است استفاده کنید، نداشته باشد.

مصرف استروئید بعد از کاشت مو

بسیاری از نکات مراقبتی و راهکارهای درمانی پس از پیوند طبیعی مو وجود دارند که عموم آن‌ها توسط باتجربه‌ترین متخصصین پوست و مو به فرد متقاضی پیوند مو معرفی می‌شوند.

در رابطه با سبک زندگی و رژیم غذایی پس از پیوند مو نیز دستورالعمل‌هایی وجود دارد. بدین ترتیب در خصوص مصرف انواع مکمل‌ها باید ابتدا با پزشک معالج مشورت صورت گیرد. در این راستا افراد متقاضی پیوند مو باید بدانند که مصرف استروئید در بسیاری از مواقع موجبات ریزش شدید مو را فراهم می‌آورد.

از آنجا که مصرف محصولات و مکمل‌های استروئیدی می‌تواند باعث به هم خوردن هورمون‌های مردانه و زنانه در بدن افراد گردد، حتی برای افرادی که نسبت به پیوند مو اقدام نکرده‌اند نیز می‌تواند اقدامی نامطلوب ارزیابی شود؛ چرا که نتایج مصرف استروئیدها گاها در درازمدت و به صورت ناگهانی قابل مشاهده بوده و تأثیرات جدی در سلامت فرد ایجاد می‌کند.

 PRP پلاسمای غنی از پلاکت برای تقویت موهای کاشته شده

روش PRP از خون خود فرد برای استخراج فاکتورهای رشد استفاده می کند، فاکتورهای رشد همانطور که از نامشان پیداست پروتئین هایی هستند که به سلول ها متصل می شوند و باعث تکثیر و رشد سلولی می شوند. همچنین با تزریق در محل کاشت مو باعث کاهش خونریزی، سرعت بخشی به بهبودی و همچنین جلوگیری از ریزش مو بر اثر شوک بعد از کاشت مو می شود. روش پی آر پی به دلیل استخراج پلاسما از خون خود فرد هیچگونه حساسیتی نداشته و تمام افراد با شرایط جسمی سالم می توانند از آن برای تقویت موهای کاشته شده استفاده کنند.

کیت Alpha-Ertho-PRP

مزوتراپی برای تقویت مو پس از کاشت

مزوتراپی بعد از کاشت مو باعث تقویت موهای کاشته شده و تحریک سرعت رشد مو می شود، در واقع مزوتراپی با افزایش گردش خون در پوست سر، مواد مغذی مورد نیاز فولیکول ها را تامین می کند. مزوتراپی مو همچنین لایه مزودرم پوست سر را تحریک کرده و به دلیل متعادل کردن هورمون ها، تولید موی جدید و تشویق رشد را نتیجه می دهد. معمولا دو جلسه مزوتراپی بعد از کاشت مو نتیجه مناسبی دارد که با توجه به قدرت فولیکول های مو ممکن است بیشتر یا کمتر شود؛ حداقل زمان در نظر گرفته شده برای فاصله بین کاشت مو و مزوتراپی سه ماه می باشد.

روش های تقویت مو پس از کاشت

عوامل موثر در پرپشت شدن مو بعد از کاشت

  • تکنیک جراحی: مهارت و تخصص جراح که کاشت را انجام می دهد بسیار مهم است. یک پزشک ماهر اطمینان حاصل می کند که پیوندها به درستی و با کمترین ضربه به بافت اطراف قرار داده می شوند.
  • کیفیت پیوند : کیفیت و ماندگاری گرافت های موی مورد استفاده در طول پیوند به طور قابل توجهی بر نتیجه تأثیر می گذارد. گرافت های سالم با فولیکول های دست نخورده احتمال بیشتری برای رشد موی قوی دارند
  • مراقبت های پس از عمل: مراقبت های مناسب پس از عمل، از جمله تمیز نگه داشتن پوست سر و پیروی از دستورالعمل های پزشک، برای به حداقل رساندن خطر عفونت و بهبودی سریع تر بسیار مهم است.
  • داروها و مکمل ها: برای برخی از افراد ممکن است داروها یا مکمل هایی برای کمک به روند بهبودی و تقویت رشد مو تجویز شود. رعایت این توصیه ها ضروری است.
  • عوامل سبک زندگی: سبک زندگی یک فرد می تواند بر موفقیت کاشت مو تأثیر بگذارد. یک رژیم غذایی سالم، ورزش منظم و مدیریت استرس همگی می توانند به رشد بهتر مو کمک کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید