مقالات

فواید پی آر پی صورت

فواید پی آر پی صورت

فواید پی آر پی صورت : پی ار پی صورت درمانی برای چین و چروک‌های پوست صورت می‌باشد که با تهیه سرومی شامل پلاسمای غنی شده با پلاکت از خون بیمار آغاز می‌شود و با تزریق آن به صورت باعث جوان سازی پوست می‌شود. برای بررسی بیشتر تا انتها با سل تک بیوژن همراه باشید.

پی آر پی صورت چیست؟

PRP صورت یکی از روش‌های درمانی پوست صورت است که با پلاسمای غنی از پلاکت انجام می‌شود. این روش برای جوانسازی پوست صورت عالی عمل می‌کند. درواقع، در پی آر پی صورت از پلاکت‌های خون برای تحریک جوانسازی استفاده می‌شود تا به بهبود بافت پوست صورت کمک ‌کند. درنتیجه، این روش در دسته درمان‌های تزریقی قرار می‌گیرد. از روش PRP برای تقویت مو نیز استفاده می‌شود. در این روش با افزایش خون به پیاز مو، ضخامت مو و رشد طبیعی آن افزایش یافته و از ریزش مو جلوگیری می‌شود.

پی آر پی صورت چگونه انجام میشود؟

عملکرد پی آر پی صورت به این گونه است که تزریق پلاکت ها به پوست باعث تولید فاکتور رشد می‌شود. این موضوع باعث تحریک کلاژن سازی در پوست می‌گردد. کلاژن همان ماده‌ای است که پایه و اساس جوانی پوست را فراهم می‌سازد. هرچه سن افراد افزایش پیدا می‌کند، بدن کلاژن کمتری تولید می‌کند. درواقع پی آر پی صورت با تحریک تولید کلاژن، کاهش جای زخم، بهبود بافت پوست و درنتیجه، داشتن پوستی سالم و شاداب کمک می‌کند. به طور کلی مراحل انجام پی آر پی صورت عبارتند از:

مرحله ۱: نمونه خون فرد به مقدار اندکی گرفته می‌شود.

مرحله ۲: با استفاده از سانتریفیوژ، عمل جداسازی  پلاکت ها از پلاسمای خون آغاز می‌شود. تعداد پلاکت‌های موجود در پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) تقریباً ۳ تا ۵ برابر بیشتر از پلاکت‌های خون در گردش طبیعی است. علاوه بر این، حاوی فاکتور رشد مشتق از پلاکت (PDGF)، فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF)، فاکتور رشد تبدیل کننده (TGF) و سایر پروتئین‌های فعال است که به جوان‌سازی پوست کمک می‌کنند.

مرحله ۳: پلاسمای غنی از پلاکت با یک سرنگ استریل خارج شده و به پوست صورت تزریق می‌گردد.

اقدامات پیش از تزریق پی آر پی صورت

  1. 48 ساعت پیش از آغاز درمان، به مقدار کافی مایعات مصرف شود. توصیه می‌شود به این منظور از مقادیر زیاد آب استفاده شود.
  2. 1 تا 2 هفته پیش از درمان، مصرف چربی کاهش داده شود.
  3. مصرف قهوه نیز بایست کاهش داده شود.
  4. مصرف هرگونه مواد غذایی حاوی امگا (مانند روغن ماهی) چای سبز و مکمل‌های دیگری که سبب افزایش کبودی می‌شوند، 2 تا 3 هفته پیش از پی آر پی صورت متوقف شود.
  5. یک هفته پیش از پی آر پی از به کارگیری روش‌های درمانی دیگر در صورت که باعث حساس شدن پوست می‌شوند، خودداری شود.

فواید پی آر پی صورت

اقدامات پس از تزریق پی آر پی صورت

  1. برای مدت حداقل 4 ساعت پس از پی آر پی جهت بهبود ناحیه تحت درمان از لمس کردن صورت خودداری شود. جهت جلوگیری از بروز عفونت، پیش از لمس ناحیه مورد نظر دست‌ها بایستی شسته شوند.
  2. پس از تزریق پی آر پی نباید برای مدت 24 ساعت از محصولات آرایشی استفاده شود. همچنین برای مدت زمان حداقل 2 روز پس از درمان بایستی از مصرف محصولات بر پایه روغن، آرایش غلیظ و مرطوب‌کننده‌های قوی خودداری شود.
  3. ناحیه تحت درمان برای مدت 1 هفته پس از پی آر پی نسبت به لمس کردن حساس می‌شود. در این ناحیه نباید از یخ استفاده شود و همچنین متقاضی نباید از حمام آب گرم استفاده کند
  4. ناحیه تحت درمان در زمان خواب کمی بالاتر قرار داده شود.
  5. پس از درمان برای مدت حداقل یک ماه از کرم ضد آفتاب استفاده شود. متقاضی از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب، انجام فعالیت‌های ورزشی سنگین، سونا، حمام آب گرم و مصرف زیاد الکل خودداری کند. این موارد سبب تشدید ورم و افزایش احتمال بروز کبودی می‌شوند.
  6. برای مدت حداقل دو هفته پس از پی آر پی صورت، نباید از روش‌های درمانی دیگر در ناحیه صورت استفاده شود.
  7. جهت کاهش کبودی می‌توان از قرص آرنیکا استفاده کرد. استفاده از کرم آرنیکا یا هیرودوئید موضعی نیز در ناحیه تحت درمان سبب کاهش کبودی می‌شود.

کاربرد پی آر پی صورت

در کل روش PRP برای مقابله با علائم بالا رفتن سن کاربرد دارد. به هر حال بالا رفتن سن، ممکن است برای افراد با عواملی چون تیره شدن پوست، چین و چروک، افتادگی پوست و کاهش خاصیت انعطاف‌پذیری و حجم پوست همراه ‌باشد. از پی آر پی صورت می‌توان در از بین بردن چین و چروک‌های صورت و اطراف چشم، خطوط کنار لب و بینی و افتادگی پوست زیر چشم و گونه استفاده کرد. استفاده از پی آر پی صورت زیبایی بیش‌تری به چهره شخص هدیه می‌دهد. اشاره کردیم که پی آر پی صورت یک روش بی‌خطر و موثر می‌باشد.

روش PRP یک روش درمانی مفید و تقریباً بدون هیچ عوارض خاصی می‌باشد. پی آر پی صورت می‌تواند اثرگذاری طولانی مدتی برای شما به همراه داشته باشد. پی آر پی صورت برای افرادی که قصد دارند صورت جوان خود را دوباره به دست بیاورند بسیار کاربردی می‌باشد و خیلی بهینه‌تر از روش‌های جراحی و تهاجمی می‌باشد. هم‌چنین بعد از تزریق پی آر پی صورت شما نیاز به هیچ‌گونه دوران نقاهت و مراقبت بعدی ندارید و به راحتی می‌توانید زندگی عادی خود را از سر بگیرید. پی آر پی صورت را می‌توان در درمان سیاهی و پف زیر چشم نیز استفاده کرد.

بدون اغراق می‌توان گفت بهترین روش از بین بردن سیاهی زیر چشم استفاده از روش PRP می‌باشد. بعد از استفاده از روش پی آر پی در زیر چشم، سلول‌های پوستی خود را بازسازی می‌کنند و به شدت زیر چشم را روشن و صاف‌تر می‌کند و چین و چروک‌ها را از بین می‌برد. امروزه روش PRP برای زیر چشم یک روش اثبات شده می‌باشد.

فواید پی آر پی صورت

  • نتیجه در مدت زمان کوتاهی نمایان می‌شود.
  • هیچ گونه عارضه جانبی ندارد
  • ماندگاری نتایج برای مدت طولانی می‌باشد.
  • از بین رفتن انواع اسکارهای پوستی ناشی از آکنه و سایر مشکلات پوست
  • بهبود رنگ پوست و از بین بردن لکه‌های رنگی روی پوست صورت
  • از بین بردن شلی و افتادگی پوست و بازگرداندن خاصیت ارتجاعی و استحکام پوست صورت
  • معکوش شدن روند پیری
  • از بین بردن خطوط تیره و گودی زیر چشم از فواید پی آر پی صورت
  • افزایش تولید الاستین و کلاژن از فواید پی آر پی صورت

عوارض تزریق پی آر پی صورت کدام‌اند؟

شایع‌ترین عوارض جانبی PRP صورت کبودی، التهاب، تورم و قرمزی هستند. این عوارض معمولا بلافاصله بعد از PRP صورت نمایان می‌شوند و در عرض چند روز از بین می‌روند.

تزریق PRP به طور کلی به عنوان یک روش آموزش دیده و ایمن در نظر گرفته می‌شود. با این حال، ممکن است برخی از عوارض جانبی و موقتی پس از تزریق PRP رخ دهد که در اکثر موارد طبیعی و خودبخود بهبود می‌یابند. برخی از عوارض جانبی ممکن عبارتند از:

۱. درد و تورم: پس از تزریق PRP، ممکن است درد و تورم موضعی در منطقه تزریق رخ دهد. این علائم معمولاً موقتی هستند و در عرض چند روز بهبود می‌یابند.

۲. احتمال خونریزی و کبودی: به دلیل تزریق محلول پلاسمای غنی از پلاکت، ممکن است در محل تزریق خونریزی کوچک یا کبودی رخ دهد. این عوارض معمولاً طبیعی هستند و در عرض چند روز بهبود می‌یابند.

۳. عفونت: اگر تماس باکتری‌ها یا میکروب‌ها به محل تزریق PRP رخ دهد، عفونت ممکن است رخ دهد. اما با رعایت تمامی ضوابط بهداشتی و استفاده از تجهیزات استریل، این خطر به حداقل ممکن می‌رسد.

۴. حساسیت: برخی از افراد به مواد موجود در PRP حساسیت دارند و ممکن است به شکل تحسس، خارش یا قرمزی پوست به طور موقت پاسخ دهند.

مهم است که قبل از تزریق PRP با پزشک خود در مورد هرگونه عوارض جانبی محتمل و ریسک‌های مربوطه صحبت کنید. پزشک شما می‌تواند شما را درباره این مسائل آگاه سازد و راهنمایی لازم را در مورد نحوه مدیریت و پیشگیری از عوارض جانبی ارائه دهد.

فواید پی آر پی صورت

کاندیدای مناسب برای PRP صورت

فواید پی آر پی صورت – اگر شما هیچ بیماری پوستی شدید ندارید و از سلامت نسبتاً خوبی برخوردار هستید، به احتمال زیاد کاندیدای خوبی برای این روش هستید. این روش فقط در قسمت‌های خاصی از صورت شما انجام می‌شود، زیرا به مقدار کمی از خون شما نیاز دارد.

اگر به یک درمان کامل برای احیای پوست صورت نیاز دارید، به احتمال زیاد ومپایرلیفت صورت بهترین گزینه برای شما نخواهد بود. مناسب‌ترین افراد برای تزریق پی ار پی یا پلاسمای غنی از پلاکت، آن‌هایی هستند که دارای پوست “کرپ” هستند، بیماری که در آن پوست به دلیل حمایت ضعیف زیرین و بافت شکننده سطح چین می‌خورد.

برخی از ایرادات صورت که این روش برطرف می‌کند عبارتند از:

  • اسکارهای جراحی و آکنه
  • ضایعات پوستی
  • نازک شدن درم
  • خطوط ظریف و چین و چروک‌های درشت
  • از دست دادن شدید بافت همبند که منجر به افتادگی می‌شود
  • عدم تقارن رنگدانه‌ای

علاوه بر عوامل فوق در ومپایر لیفت صورت، افرادی که به دنبال بازگرداندن رنگ، حجم و درخشش پوست سالم به صورت خود هستند نیز از مزایای این روش برخوردار خواهند شد. تقریباً باید نتایج مطلوب فوری را مشاهده کنید و در بازه زمانی تقریبی 12 هفته به بهبود خود ادامه دهید.

نتایج ومپایر لیفت صورت می‌تواند تا دو سال دوام داشته باشد و به شما پوست سفت و صاف می‌بخشد. شما حتی به دلیل بهبود جریان خون در کمتر از یک ساعت از آن گونه‌های صورتی و جوان پسند لذت خواهید برد.

چه کسانی نباید پی آر پی صورت کنند؟

خانم‎های باردار و شیرده نباید از روش پی آر پی صورت استفاده کنند. علاوه بر آن، استفاده از این درمان برای افراد زیر توصیه نمی‌شود:

  • افرادی که تحت درمان‌های ضد انعقاد هستند.
  • افرادی که دچار بیماری‌ها خودایمنی هستند.
  • مبتلایان به سرطان
  • افراد مبتلا به کم خونی شدید یا تعداد پلاکت پایین خون
  • افرادی که عفونت سیستمیک فعال دارند.
  • مبتلایان به بیماری‌های مزمن کبدی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید