مقالات

پلاسما جت بینی چیست؟

پلاسما جت بینی

پلاسماتراپی بینی که همان پلاسما جت بینی است یک روش غیرتهاجمی برای سفت کردن پوست بینی است. با کمک این روش می‌توان چربی‌های زیر پوست بینی را آب کرد و کمی بینی را به سمت بالا لیفت کرد. در این تکنولوژی پیشرفته از پرتو پلاسما برای کوچک کردن منافذ و سفت کردن پوست استفاده می‌شود.

آیا تصمیم دارید پلاسماتراپی بینی را امتحان کنید؟ فرم بینی نقش مهمی در زیبایی صورت ایفا می‌کند. زمانی که بینی بزرگ و گوشتی باشد مانع از این می‌شود که زیبایی بقیه اجزای صورت مشخص شود. به همین خاطر روش‌های زیادی برای اصلاح فرم بینی به وجود آمده‌اند. جراحی بینی یکی از این روش‌ها برای تغییر فرم بینی است.

اما از آنجایی که جراحی بینی عوارض زیادی دارد، اثرات آن دائمی هستند و در برخی موارد نتایج ناموفقی دارد، انجام دادن آن ریسک است. پس اگر شما هم می‌خواهید فرم بینیتان را به طور موقت با یک روش کم تهاجمی تغییر دهید چرا سراغ پلاسما تراپی بینی یا پلاسما جت بینی نمی‌روید؟

در این مقاله می‌خواهیم به هر آنچه که درباره پلاسما تراپی بینی باید بدانید اشاره کنیم با سل تک بیوژن همراه باشید.

پلاسما جت بینی چیست؟

پلاسماجت بینی یک روش غیر تهاجمی یا همان غیر جراحی است که به کمک آن می‌توان فرم بینی فرد را تا حدودی تغییر داده و نواقصی که به صورت جزئی در ظاهر بینی وجود دارد را درمان می‌کند. پلاسما بینی می تواند با از بین بردن چربی بین پوست و بافت غضروفی، اندازه بینی را کاهش دهد.این روش برای زیباسازی بینی؛ مخصوصا برای بینی‌های گوشتی توصیه می شود. در این روش پوست بینی در نقاط ریزی سوزانده می‌شود. این روش با کمترین عوارض و درد است.

دستگاه پلاسماجت با یونیزه کردن هوای بین پوست و پراب دستگاه و ایجاد میدان الکترومغناطیسی، پلاسما تولید کرده و سطح پوست را تصعید می‌کند. پلاسما حالت چهارم ماده است و فضایی از یون‌های آزاد مثبت و منفی را شامل می‌شود. اثر آرک پلاسما تولید شده روی سطح پوست به تایتنینگ یا جمع شدن (شیرینک) پوست منجر می‌شود. همچنین یون‌های منفی و مثبت نیز باعث تحریک بافت، جوانسازی و کلاژن‌سازی پوست می‌شود. همچنین این دستگاه تاییدیه FDA را دارد. ادارهٔ مواد غذایی و دارویی ایالات متحدهٔ آمریکا (به انگلیسی: Food and Drug Administration ) مشهور به اف‌دی‌اِی (FDA) یکی از نهادهای وابسته به وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحدهٔ آمریکا است.

در روش پلاسما جت بینی این دستگاه با استفاده از یونیزاسیون و پراب مخصوص، به لیفت پوست و استحکام آن منجر می‌شود. به همین دلیل است که روش پلاسمای بینی بهترین راه برای لیفت یا فرم‌دهی بینی به شمار می‌رود. حین عمل پلاسما جت بینی، پلاسما به نقاط مختلف بینی متقاضی تابانده می‌شود. این نقاط فاصله بسیار کمی با یک‌دیگر دارند. با هر نقطه ایجاد شده، پوست آن ناحیه شیرینک (جمع) خواهد شد و در نهایت به لیفت فرم بینی منجر می‌شود. همچنین در روش پلاسمابینی می توان برای کوچک کردن بینی گوشتی نیز اقدام نمود.

پلاسما جت بینی

تفاوت پلاسما بینی با جراحی

پلاسماجت بینی نسبت به جراحی رینوپلاستی یک عمل سرپایی و غیرتهاجمی به شمار می‌رود. این عمل سرپایی به بی‌هوشی نیاز ندارد و بدون هیچ احساس دردی انجام می‌پذیرد. تنها مقداری سوزش در محل تاباندن پلاسما حس می‌شود که معمولا پزشک متخصص با استفاده از پمادهای بی‌حسی موضعی از قبیل زایلاپی، از این سوزش پیشگیری می‌کند. عمل پلاسمابینی حدود 30 الی 40 دقیقه زمان می‌برد و درصد بالایی از نتیجه عمل پلاسما بلافاصله پس از پایان جلسه اول، قابل مشاهده است. این عمل هیچ گونه دوره نقاهتی ندارد و بعد از پایان جلسه بدون نیاز به کمک می‌توانید به خانه بازگردید یا فعالیت‌های روزانه خود را از سر بگیرید.

انواع پلاسما تراپی بینی

از پلاسماتراپی می‌توان برای بینی‌هایی با شکل‌های گوناگون استفاده کرد. البته قبل از انجام این پروسه پزشک شما را معاینه می‌کند و فرم بینیتان را بررسی می‌کند تا ببیند پلاسماتراپی برای فرم بینی شما مناسب است یا نه. معمولا از این روش برای زیبایی بینی گوشتی استفاده می‌شود.

۱. پلاسماتراپی بینی گوشتی

معمولا پزشکان به کسانی که بینی گوشتی دارند توصیه می‌کنند که برای کوچک کردن بینی خود پلاسمای بینی را امتحان کنند. این روش چربی‌های سطح پوست و زیر پوست را از بین می‌برد و بینی کوچک، لیفت شده و خوش‌فرمی را به شما می‌دهد. بینی‌های گوشتی پوست ضخیم و سطح چربی بالایی دارند، به همین خاطر افرادی با این نوع بینی بهترین کاندید برای پلاسماتراپی هستند.

۲. پلاسماتراپی بینی استخوانی

استفاده از پلاسماتراپی برای بینی‌های استخوانی خیلی توصیه نمی‌شود؛ زیرا این روش فقط چربی‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد و تاثیری روی استخوان ندارد. با این حال اگر بینیتان استخوانی است؛ ولی قسمت نوک آن گوشتی است، می‌توانید در نواحی که چربی وجود دارد از پلاسمای بینی استفاده کنید. معمولا برای بینی استخوانی تزریق فیلر بینی انجام می‌شود.

ممنوعیت پلاسما جت

با وجود اینکه پلاسما جت یکی از روش های غیرتهاجمی فرم دهی بینی است اما این روش برای افرادی که به بیماری های خاص مبتلا هستند؛ ممنوع است. این ممنوعیت شامل افراد مبتلا به سرطان، افراد مبتلا به دیابت، افراد مبتلا به بیماریی هایی مانند حساسیت به فلز یا بیماری های زمینه ‌ای مانند صرع، مشکلات غدد و بیماری‌های خود ایمنی می شود.

ماندگاری پلاسما جت

  • محل درمان

ماندگاری پلاسما جت در نواحی مختلف بدن، متفاوت است برای مثال ماندگاری پلاسماجت بینی و پلک ۳ سال است و این ماندگاری در خط اخم و لبخند تا ۵ سال است.

  • سن

۲۵ تا ۵۰ سالگی بهترین زمان برای انجام دادن پلاسما جت است زیرا افراد زیر ۱۸ سال درحال رشد هستند و هورمون های آنها به تعادل نرسیده و ماندگاری پلاسما جت کمتر می شود. با افزایش سن چربی پوست کاهش می یابد و درمان دشوار تر می شود؛ در صورتی که در سن پایین تر پوست انعطاف پذیر تر است و سریع تر به درمان واکنش نشان می دهد.

  • نوع پوست

نوع پوست در ماندگاری نتیجه پلاسما تاثیر زیادی دارد. افرادی که دارای پوستی خشک هستند، درمان دشوار تر می شود و افرادی که پوست بسیار چربی دارند نیز بعد از یک مدت کوتاه تاثیر پلاسماجت از بین می رود.

  • رژیم غذایی

مصرف مواد غذایی مختلف باعث ترمیم زخم های پلاسماجت می شوند. در صورت مصرف مواد غذایی ناسالم و آسیب رسان مانند: غذاهای چرب، شور یا شیرین باعث کاهش روند بهبود زخم ها می شوند و نتیجه عمل را تحت تاثیر قرار می‌ دهند.

  • تعداد جلسات درمانی

پلاسماجت معمولا در یک جلسه انجام می شود و تاثیرگذاری آن بعد از یک هفته قابل مشاهده است. در صورتی که پزشک تشخیص دهد فرد به جلسات بیشتری برای ماندگاری پلاسما جت نیاز داشته باشد؛ یک جلسه ی دیگر ۸ هفته پس از اولین جلسه را برای ترمیم می گذارند.

آیا پلاسما می‌تواند جای زخم ایجاد کند؟

معمولاً زخم‌های ریزی در اثر استفاده از پلاسما ایجاد می‌شود، اما این زخم‌ها سریع بهبود پیدا می‌کنند. علت اصلی ایجاد زخم تا حدی به دلیل مراقبت از سوراخ‎های ریزی که ایجاد شده ارتباط دارد. برای جلوگیری از ایجاد زخم پس از عمل بینی پلاسما جت باید موارد زیر را رعایت کنید.
• دست‌کاری نکردن زخم‌ها و سوراخ‌های ایجاد شده
• تمیز نگه‌داشتن محل پلاسما با آب جوشیده خنک‌شده
• استفاده از کرم ضدآفتاب مناسب با پوست خود
• استفاده نکردن از هر روشی برای برای ازبین‌بردن جای زخم

پلاسما جت بینی

آیا جای زخم پلاسما جت بینی می ماند؟

در رابطه با باقی‌ماندن جای زخم باید گفت جای زخم بهبود می‌یابد، اما برای بهبود آن، مراقبت از پوست نقش مهمی را ایفا می‌کند. بعد از انجام عملیات پلاسما روی بینی به‌منظور بازسازی پوست خود، ضروری است یک دوره مراقبتی از پوست خود را داشته باشید تا بتوانید از پوست حساس خود در این زمان محافظت کنید تا روند بازسازی آن به‌درستی انجام شود. استفاده از یک متخصص زیبایی معتبر و دستگاه‌های پلاسما مناسب می‌تواند در کاهش فرایند ایجاد زخم بسیار تاثیرگذار باشد.

در این مقاله سعی شد به‌طور کامل شما را با روش انجام پلاسما جت بینی از جمله مدت‌زمان ماندگاری پلاسمای بینی ، تعداد جلسات موردنیاز برای رفع قوز بینی با پلاسما جت ، عوارض و هزینه آن آشنا کنیم. شما می‌توانید با مشاوره گرفتن از یک پزشک متخصص بهترین روش ممکن را انتخاب کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید