چاق کردن صورت با پی آر پی ممکن است؟ لاغری صورت می تواند در اثر عوامل مختلف بروز یابد. این امر گاهی به صورت ناگهانی و گاه نیز به طور ژنتیکی در فرد نمایان می شود. پر شدن صورت نقش مهمی در ظاهر و زیبایی فرد ایفا می کند که تزریق پی آر پی یکی از روشها در این راستا است. تزریق پی آر پی باعث می شود که بدن، کلاژن بیشتری در محل تزریق تولید کند که این میزان کلاژن بیشتر باعث می شود که حجم از دست رفته صورت جبران شود و فرو رفتگی ها و گودی های ناخوشایند صورت مجدداً ترمیم شود و یا به عبارت دیگر صورت چاق شود. برای بررسی بیشتر این روش با سل تک بیوژن همراه باشید.
علل کاهش حجم صورت
- رژیم غذایی نامتعادل و ورزش بیش از حد میتواند چربیها را در ناحیه صورت کاهش دهد. اگرچه ممکن است برخی اشخاص تلاش نمایند تا چربیهای خود را در یک ناحیه خاص کاهش دهند؛ اما این امر میسر نیست؛ چراکه کاهش چربی در یک ناحیه خاص، امری غیرممکن است، بنابراین به صورت ناخواسته چربی صورت نیز در کنار سایر چربیها بدن کاهش خواهد یافت.
- قرار گرفتن زیاد در معرض نور خورشید نیز میتوانند حجم صورت را کاهش دهد. علت آن تابش اشعهی (UVA) و (UVB) خورشید است. این اشعهها با سرعت زیادی باعث تخریب کلاژن و الاستین پوست میشوند. در نتیجه چربی صورت و به طور کلی کیفیت پوست کاهش خواهد یافت.
- تغییرات هورمونی در زنان مانند تغییر در سطح استروژن نیز میتواند بر حجم و کیفیت چربیهای بدن اثرگذار باشد. همزمان با کاهش سطح استروژن، حجم چربیهای صورت نیز کاهش میابد. همچنین ضخامت چربیهای بدن نیز نازکتر میگردد.
- لاغر بودن بیش از حد نیز به کاهش حجم چربیها کمک میکند. لاغر بودن بیش از حد نهتنها بر سلامتی افراد تأثیر میگذارد، بلکه باعث میشود فرایند پیری سرعت بیشتری به خود بگیرد.
کاربرد پی آر پی
- رفع چین و چروک های دینامیک
- از بین بردن اسکار آکنه و اسکار زخم های ناشی از بریدگی، سوختگی و غیره
- رفع خطوط اخم یا خط خنده
- کاهش استریاها و ترک های پوستی
- از بین بردن پف و تیرگی دور چشم
- درمان زخمهای دیابتی و نروپاتیک و مزمن
- ارتقای کیفی پوست صورت و افزایش شادابی آن
- جوانسازی پوست صورت
ماندگاری پی آر پی صورت چقدر است؟
ماندگاری این روش تا حدی به مراقبت های پس از آن بستگی دارد. همچنین فاکتورهایی نظیر سن مراجعه کننده نیز ممکن است در پیدایش این عامل موثر باشد. برای افزایش ماندگاری این روش می توانید راه های زیر را امتحان کنید:
اگر داروهای خاصی استفاده می کنید، حتما پزشک خود را درجریان بگذارید چرا که ممکن است مجبور باشید برای مدتی داروهای خود را قطع کنید.
- چند روز قبل از انجام پی ار پی از داروهای ضد التهابی استفاده نکنید. اگر این داروها را به صورت مداوم استفاده می کنید، در این باره حتما با پزشک مشورت کنید
- از داروهای رقیق کننده خون حداقل تا 14 روز قبل از شروع درمان استفاده نکنید
- بهتر است قبل از درمان از مکمل ها و ویتامین ها استفاده نشود. البته اگر در مصرف آن اصرار دارید، می توانید در این باره با پزشک خود مشورت کنید
- اگر بیماری خاصی دارید، حتما متخصص را درجریان بگذارید
عوارض چاق کردن صورت با پی آر پی
عوارض ناشی از تریق ممکن است شامل کبودی و قزمزی در محل تزریق باشد. این عوارض کوتاه مدت است و مدتی بعد نیز از بین می رود. همچنین ممکن است برای بسیاری از افراد نیز اصلا به وجود نیاید. همچنین مراقبت های پس از تزریق شما را از انجام کار های روزانه باز نمی دارد. برخی از عوارض موقت تزریق PRP شامل عفونت است که در موارد خیلی نادر ممکن است ایجاد شود. ممکن است در هنگام تزریق فرد احساس سوزش و ناراحتی های جزئی کند، اما این احساس پس از جلسه از بین خواهد رفت و فرد را دچار عوارض جدی نمی کند.
مزایای چاق کردن صورت با پی آر پی
- روشی کاملاً طبیعی است که با انجام آن هیچ ماده غیر طبیعی و اضافی را به بدن وارد نمی کند.
- پی آر پی یک روش بدون درد و خونریزی است و هیچ جراحتی را ایجاد نمی کند.
- با استفاده از روش پی آر پی صورت می توان جوش صورت را برطرف کرد.
- این روش فاقد هر گونه عوارض جانبی است.
- دوره بهبودی در صورت استفاده از این روش بسیار کوتاه است.
- با استفاده از پی آر پی صورت می توان چین و چروک ها را برطرف کرد.
- نتایج حاصل از پی آر پی دارای ماندگاری زیادی هستند.
نحوه چاق کردن صورت با پی آر پی
قبل از انجام درمان، پزشک در حدود ۱۰ تا ۲۰ میلیلیتر از خون شما را میگیرد. سپس این خون در داخل سانتریفیوژ قرار داده میشود تا چرخیده شود و پلاسمای غنی از پلاکت از گلبولهای قرمز خون جدا شود. با استفاده از یک دستمال و مادهی ضدعفونی، تمامی آرایش روی پوست پاک شده و پوست شما تمیز میشود.
بسته به نظر پزشک و شرایط شما ممکن است در این مرحله یک سوزن بیحسی نیز در محل مورد نظر برای درمان تزریق شود. سپس پلاسمای غنی از پلاکت با استفاده از سوزن بسیار باریکی، در پوست تزریق میشود. این تزریقات در نواحی مختلف پوست انجام میشود تا کل ناحیه مورد نظر بهبود پیدا کند. بعد از تزریق پی آر پی، برای کاهش تورم، روی ناحیه مورد نظر کمپرس سرد قرار داده میشود. کل جلسهی درمانی شما در حدود ۳۰ دقیقه طول میکشد.
کیت آلفا PRP با استفاده از روش سانتریفیوژ یک مرحله ای و سپس جداسازی قسمت بافی کوت، در کمترین زمان ممکن بیشترین غلظت پالکت را فراهم می نماید. این کیت با دو ظرفیت ۱۵ سی سی و ۲۰ سی سی به منظور استفاده در درماتولوژی توسعه یافته است.
اقدامات پیش از تزریق پی آر پی صورت
- 48 ساعت پیش از آغاز درمان، به مقدار کافی مایعات مصرف شود. توصیه میشود به این منظور از مقادیر زیاد آب استفاده شود.
- 1 تا 2 هفته پیش از درمان، مصرف چربی کاهش داده شود.
- مصرف قهوه نیز بایست کاهش داده شود.
- مصرف هرگونه مواد غذایی حاوی امگا (مانند روغن ماهی) چای سبز و مکملهای دیگری که سبب افزایش کبودی میشوند، 2 تا 3 هفته پیش از پی آر پی صورت متوقف شود.
- یک هفته پیش از پی آر پی از به کارگیری روشهای درمانی دیگر در صورت که باعث حساس شدن پوست میشوند، خودداری شود.
اقدامات پس از تزریق پی آر پی صورت
- برای مدت حداقل 4 ساعت پس از پی آر پی جهت بهبود ناحیه تحت درمان از لمس کردن صورت خودداری شود. جهت جلوگیری از بروز عفونت، پیش از لمس ناحیه مورد نظر دستها بایستی شسته شوند.
- پس از تزریق پی آر پی نباید برای مدت 24 ساعت از محصولات آرایشی استفاده شود. همچنین برای مدت زمان حداقل 2 روز پس از درمان بایستی از مصرف محصولات بر پایه روغن، آرایش غلیظ و مرطوبکنندههای قوی خودداری شود.
- ناحیه تحت درمان برای مدت 1 هفته پس از پی آر پی نسبت به لمس کردن حساس میشود. در این ناحیه نباید از یخ استفاده شود و همچنین متقاضی نباید از حمام آب گرم استفاده کند
- ناحیه تحت درمان در زمان خواب کمی بالاتر قرار داده شود.
- پس از درمان برای مدت حداقل یک ماه از کرم ضد آفتاب استفاده شود. متقاضی از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب، انجام فعالیتهای ورزشی سنگین، سونا، حمام آب گرم و مصرف زیاد الکل خودداری کند. این موارد سبب تشدید ورم و افزایش احتمال بروز کبودی میشوند.
- برای مدت حداقل دو هفته پس از پی آر پی صورت، نباید از روشهای درمانی دیگر در ناحیه صورت استفاده شود.
- جهت کاهش کبودی میتوان از قرص آرنیکا استفاده کرد. استفاده از کرم آرنیکا یا هیرودوئید موضعی نیز در ناحیه تحت درمان سبب کاهش کبودی میشود.
موارد منع تزریق پی آر پی
- عفونت های موضعی و عمومی
- بارداری و شیردهی
- کاهش تعداد پلاکت ها به کمتر از ۵۰۰۰۰ در میکرو لیتر
- سندرم اختلال عملکرد پلاکتی
- بافت کلوئید
موارد منع نسبی انجام پی آر پی عبارتند از:
- مصرف سنگین دخانیات (بیشتر از ۳۰ نخ سیگار در روز)
- تب و بیماری های حاد
- کاهش تعداد شمارش پلاکتی به کمتر از ۱۰۰۰۰۰ در میکرو لیتر
- سابقه سرطان به ویژه انواع هماتولوژیک و انواع غیر هماتولوژیک که متاستاز داده باشند و شیمی درمانی ضد متاستاز انجام شده باشد و هر گونه ضایعه مشکوک پوستی.
- سابقه تزریق کورتیکواستروئیدها در موضع در یک ماه اخیر و یا مصرف کورتیکواستروئید سیستمیک در دو هفته اخیر
ماندگاری پی آر پی صورت
حدود یک تا ۳ ماه بعد از انجام پی آر پی صورت، نتایج به ظاهر شدن روی پوست شروع میکنند و ماندگاری آن حدود ۱۲ تا ۱۸ ماه میباشد.