مقالات

آشنایی با نحوه تزریق پی آر پی

آشنایی با تزریق پی آر پی

پی آر پی یا همان PRP روشی جدید، ایمن و تاثیرگذار است که در آن با استفاده از اجزای خون خود بیمار برای تحریک و نوسازی بافت های آسیب دیده در مناطق صورت، گردن، سر و سینه، دست ها و بدن استفاده استفاده می شود. در این مطلب از سل تک بیوژن ، قصد داریم همه چیز درباره نحوه تزریق پی آر پی را بررسی کنیم با ما همراه باشید.

پی ار پی(PRP) چیست؟

پی آر پی یا پلاسمای غنی از پلاکت، یک درمان پزشکی است که از خون خود بیمار برای ترویج بهبودی و بازسازی بافت استفاده می‌کند. این فرآیند شامل گرفتن مقدار کمی از خون بیمار و سپس استفاده از یک سانتریفیوژ برای جدا کردن پلاکت‌ها از سایر اجزای خون است. پلاکت‌ها قطعات کوچک سلولی هستند که نقش مهمی در لخته شدن خون ایفا می‌کنند. پلاسمای غنی از پلاکت به ناحیه مورد نظر مانند مفاصل، ماهیچه‌ها یا پوست سر تزریق می‌شود.

در زمینه‌های مختلف پزشکی، پی ار پی برای تسریع بهبودی، به ویژه در ارتوپدی برای بیماری‌هایی مانند تاندونیت و استئوآرتریت، و همچنین برای ترمیم مو استفاده شده است. فاکتورهای رشد آزاد شده توسط پلاکت‌ها ترمیم و بازسازی بافت را تشویق کرده و به کاهش التهاب کمک می‌کنند. در حالی که پی آر پی مو نتایج امیدوارکننده‌ای را در کاربردهای خاص نشان داده است، تحقیقات برای درک بیشتر اثربخشی آن و بهینه‌سازی استفاده از آن در سناریوهای مختلف پزشکی ادامه دارد.

نحوه تزریق پی آر پی

موارد استفاده از پی آر پی

پی آر پی درمان کننده بیماری های زیادی است اما تمامی افراد نمی توانند از آن استفاده کنند. بیماران دیابتی، بیمارانی که دارای سرطان خون و یا اختلالات حاد انعقاد خون می باشند و بیمارانی که از آسپرین و یا داروهای ضد انعقاد خون مانند وارفارین یا هپارین استفاده می کنند، قادر به استفاده از روش پی آر پی نیستد. موارد استفاده روش پی آ پی در ادامه آمده است:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید